BuitenSportWinkel.nl Experience Centre Flyer

Het seizoen is zo goed als voorbij en dat betekent niet dat wij achterover gaan zitten en wachten op de winter. Nee! In tegendeel! Achter de schermen wordt hard gewerkt aan advies en service pagina's, leuke acties en de ideeën voor 2015 staan in de stijgers.
Voor nu een nieuwe najaars Flyer met acties, advies en service en een kijkje achter de schermen bij BuitenSportWinkel.nl. Waaronder een persoonlijk verhaal van John Paul Doolhoff "De drijvende kracht achter BuitenSportWinkel.nl"

Ter gelegenheid van de opening van het BuitenSportWinkel.nl Experience Centre in Alphen aan den Rijn hebben wij een Flyer gemaakt. In de Flyer vind je mooie Openingsaanbiedingen van Merken als The North Face, Polaroid, Gelert en Nomad. Ook vind je veel Productinformatie en onze visie van het BuitenSportWinkel.nl Experience Centre.

Bekijk de Flyer hieronder. Je bent van harte welkom in het Experience Centre voor een kop koffie of om de producten te komen ervaren, passen, meten en wegen. Wij staan voor je klaar met advies, raad en daad.

Tot ziens...